Carty Cosmetics

Het merk Carty Cosmetics is opgericht in 2023 door make-up artist Gréanne Carty en is opgebouwd rond twee prachtige make-up brushsets: Face Brush Set en de Eye Brush Set. Luxe, kwaliteit en expertise komen samen in deze brushes.

Perfecte make-up begint met de juiste brushes. Vanuit deze gedachte is Carty Cosmetics ontstaan, met de behoefte om iedereen luxe en kwaliteit te laten ervaren in het aanbrengen van make-up. Het resultaat zijn twee prachtige brushssets waar je een complete make-up look mee kan maken.

De sets bestaan in totaal uit 10 brushes. Elke brush is met aandacht en kennis ontworpen door Gréanne Carty. Het design kenmerkt zich door mat en hoogglans design. De witte haren zijn gemaakt van hoogwaardig vegan materiaal. Door de witte haren wordt men zich bewust van het belang van het reinigen van de brush. Dit komt niet alleen de hygiëne ten goede maar ook het eindresultaat van de make-up.

Over Gréanne Carty

Gréanne Carty is een professioneel make-up artist met veel ervaring in de visagie. Zij werkt onder andere voor Kruidvat, Christine Le Duc, Zinzi, Grazia FHM en voor TV-programma’s zoals RTL Boulevard, I Can See Your Voice en Eurovisie Songfestival.

De passie voor make-up begon al op jonge leeftijd, waar Gréanne de kracht en creativiteit van make-up ontdekte. Inmiddels heeft ze door de jaren heen allerlei verschillende personen mogen opmaken. Van internationale topmodellen, bekende Nederlanders tot de ‘gewone’ vrouw. Gréanne kwam erachter dat in de kern iedereen hetzelfde wil; de mooiste versie van zichzelf zijn.

Als make-up artist is haar grootste doel om natuurlijke schoonheid te benadrukken. Een mooie make-up look kan een persoon als geen ander transformeren. Gréanne heeft een grote passie om haar kennis te delen, zodat elke make-up liefhebber dit kan toepassen.